Overstappen

Is je verreiker op dit moment bij een andere verzekeraar verzekerd? Sluit dan je verzekering snel over.

Als je je verreiker wilt verzekeren tegen de beste voorwaarden en scherpste premie dan sluit je “De Verreikerverzekering” af. Heb je je verreiker op dit moment elders verzekerd? Zeg die verzekering dan snel op. Dat doe je schriftelijk bij je huidige verzekeraar.  Eventueel kun je gebruik maken van de opzegservice. Houdt altijd rekening met de opzegtermijn van je huidige verzekering wanneer je de verzekering bij ons afsluit.

Wil je je verreiker verzekering bij ons opzeggen? Jammer! Maar stuur ons dan een mail met het verzoek de verzekering te beëindigen, of vul het contactformulier in. Wanneer de verzekering minimaal één jaar bij ons heeft gelopen kun je de verzekering dagelijks opzeggen met in acht neming van één maand opzegtermijn. Als je de verkoopwagen verkocht hebt dan kun je de verzekering op elk moment beëindigen.

Heb je vragen over het overstappen? Neem dan contact met ons op, we helpen graag.

Waarom overstappen naar “De Verreikerverzekering”?

Ben je benieuwd naar de voordelen van onze verzekering voor je verreiker? Naast een zeer scherpe premie en de meest uitgebreide dekking zijn er meer voordelen. Bekijk alle voordelen hier.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ik heb al mijn werkmaterieel verzekerd via MKB verzekeringscollectief. Het persoonlijke contact vind ik erg fijn.

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via