Vertrouwd Verzekerd

Al vanaf € 13,- per maand

Vragen

Veelgestelde vragen over De Verreikerverzekering

Hoe kan het dat de premie voor De Verreikerverzekering een stuk lager is dan mijn huidige premie? Ben ik dan wel goed verzekerd?
Wij verenigen ondernemers. Hierdoor hebben we goede afspraken met diverse verzekeraard en profiteren al onze klanten van collectiviteitsvoordeel.

Mijn verreiker is momenteel ergens anders verzekerd. Hoe moet ik deze verzekering opzeggen?
Je huidige verzekering kun je schriftelijk opzeggen bij je verzekeraar of tussenpersoon. Meestal is er een opzegtermijn van 1 maand. Hou hier dus rekening mee bij het aanvragen van de verreikerverzekering.

Hoe veel premie betaal ik voor De Verreikerverzekering?
De hoogte van de premie hangt af van de dekking en de waarde van je verreiker. Je premie kun je dus makkelijk en snel online berekenen.

Wat zijn de voordelen van De Verreikerverzekering?
Onze polis heeft een zéér uitgebreide dekking, waardoor je bij schade altijd goed verzekerd bent. Zo heeft onze casco dekking een nieuwwaarde regeling van maar liefst 5 jaar en een eigen gebrek dekking van 7 jaar, is diefstal altijd meeverzekerd en is het eigen risico laag. Lees hier alle voorwaarden en de complete dekking van onze casco verzekering.

Ik heb liever persoonlijk contact voordat ik de verzekering afsluit. Kunnen jullie mij bellen?
Op onze website kun je makkelijk en snel online je premie berekenen en de verzekering afsluiten. Maar als je liever persoonlijk contact hebt, of wellicht een aantal vragen hebt die je aan ons wilt stellen dan zijn we bereikbaar via 0513- 410507. Of vul het contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Het online afsluiten werkt erg makkelijk. Top!

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via